Köket och vitvarorna i fjällhuset

kok-lofsdalen-fjallstuga-892x595

.

.

När vi planerade den här stugan, som vi faktiskt ritat helt själva, så var det solklart redan från början att vi skulle ha ett lite större öppet gemensamt utrymme med kök och vardagsrum och bara små sovrum. Eftersom köket i princip skulle vara i vardagsrummet kändes det viktigt att det skulle vara diskret, inte så ”kökigt” och att man liksom kunde ”stänga ned” det när det inte användes. När vi hittade detta från Binova, kändes det helrätt direkt. Allt inbyggt och dolt bakom skåpluckor!

.

.

dsc1539-640x958

.

.

Hela köket är verkligen cleant och slimmat och det finns mer utrymme att arbeta på än man tror. Spisen, med induktionshäll, är fab och jag önskar verkligen att jag hade en sådan hemma. Hur smidigt som helst!

.

.

dsc1537

.

.

Ugnen, typ världens bästa, är inbygd bakom två skåpluckor och en absolut fröjd att laga mat i.  Bästa bästa!

.

.

dsc1533-640x958

.

.

Och så diskmaskinen, lite och smidig och rymmer ungefär en middag eller en frulle och en lunch för 4-5 personer. Snabb och effektiv och helt otroligt tyst. Man hör den helt enkelt inte förrän den piper till och allt är klart. Både diskmaskinen, fläkten, spisen och ugnen kommer från Gaggenau och ja, jag skulle alla dar i veckan köpa samma till huset hemma i Västerås, bara jag hade råd…

.

.

Var det här en blogg i din smak? Gilla Drömhus Helena på Facebook så missar du aldrig en uppdatering från mig!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Wow, ni har det så snyggt och genomtänkt (i alla hus och rum)! Det är verkligen ett riktigt lyxkök men passar så väl in omgivningen, inget ”vi plockar med det vi har tröttnat på hemma till huset i fjällen/sommarstugan” som iallafall jag känner är rätt vanligt (talar av egen erfarenhet…) Tycker så mycket om din blogg och hittar alltid massor av inspiration, men är extremt dålig på att kommentera.

Gilla

Tack snälla för din fina kommentar, kul att jag kan inspirera dig! Ja, vi har medvetet valt bort allt ”vi plockar med det vi tröttnat på” till fjällhuset. Vi bygger upp allt sakta men säkert istället, det tycker vi är roligare! Vänligen Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: