Nämen det var väl en trevlig liten pinal

_dsc1383

.

.

Det blev inte så mycket växter idag, för fy vilka trista saker de hade i butiken jag besökte. Inget som stack ut, varken nyheter eller annat. När, jag återvände hem nästan tomhänt. Får ta mig en vända ned till torget tror jag bestämt. Men en sak hittade jag i alla fall, och det var på rea. Den här låga pedistalen eller vad man nu ska säga att det är. Riktigt trevlig och i riktig mässing för ringa 300 kr (Blomsterlandet, skynda fynda).

.

.

Blomman har stått på golvet i väntan på ett litet sideboard eller något. Nu kom den upp från golvet i alla fall och jag tycker att det blev fint. Himla användbar grej tänker jag. Får se hur länge den blir kvar just där…

.

.

Vad synd hörrni att snön är på väg att försvinna. Det som var så mysigt när den kom. Vitt och vackert och krispigt, förbyttes snabbt till blött och slabbigt. Hoppas det är mycket snö och kallt i Lofsdalen i alla fall. Snart är det dags för filmnings där (ni kanske minns att vi planerade för det tidigare) och då måste det vara ”winterwonderland”!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: