Vad hände med hopprepet?

_dsc1356

.

.

När jag var liten på 70 och 80-talet då var det hopprep framför spegeln som gällde. Sedan slog karaoke igenom och hopprepen gömdes undan. Lyllos den som hade en karaokemaskin liksom! Utvecklingen sedan dess har så att säga gått framåt en aning, och idag behöver du egentligen bara en mobiltelefon och en app (Musical.ly) så kan du göra dina egna musikvideos. Och yes, det ääär kul! Himla kul!

.

.

Lillan och hennes kompisar älskar det, och håller på med det så fort de får tillfälle (läs: får låna min telefon). Självklart kunde jag inte låta bli att bistå med lite ”expertkunskaper” igår kväll – Tjejer, ni måste tänka på ljussättningen, och bakgrunden och så måste ni förstås ha ett stativ! Hahaha, plötsligt förvandlades hallen till ”inspelningsstudio” där musikvideorna producerades i parti och minut. De var duktiga och kreativa och vi hade så skojigt!

.

.

Ha en fin kväll!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: