Inte så pjåkig middag trots allt

_dsc1359

.

.

På bättringsvägen, jo jag tackar jag! Febern har avtagit och nu är jag mest bara rosslig och sådär lagom hes på rösten, hahaha! Jag skulle väl inte inte ge mig ut på någon längre strapats i det vackra vädret som vi har här idag, men en kortare promenad tänkte jag alla fall få till.

.

.

Igår kväll var jag så trött på att vara sjuk och bara dricka c-vitamin och knapra paracetamol, så jag tog och beställde hem Kalix löjrom med tillbehör och en flaska vitt vin. Jag fick förvisso lägga upp grejerna på tallrikarna själv, men M fixade handlandet och var ner i vinkällaren efter vinet så det var lätt som en plätt. Och Gud så gott det var!

.

.

_dsc1363

.

.

Efter 1 glas vin, kändes det ändå som att livet är ganska kul och att en inställd fjällsemester och influensa inte är hela världen.

.

.

_dsc1362

.

.

Nu ska jag nog ta och klä på mig och ta den där promenaden. Lite frisk luft gör mig förmodligen gott.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hejsan!
Det är verkligen supergott med löjrom. Kan verkligen rekommendera att ha (tro det eller ej) lantchips med dillsmak till istället för bröd. Ätit det flera gånger på en restaurang i Västervik som vi brukar åka till.
Jag tycker din blogg är fantastisk, så lätt o naturlig.
Kram

Gilla

Det kan jag tänka mig är supergott till! Vi hade löjrom och creme fraich på tryffelchips på nyårsafton, det var himmelskt! Så glad jag blir för dina fina ord om min blogg! Tack!! Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: