Omtag och en styling vi gjort

_dsc1346

Bild från en styling jag och mina tjejer gjort med interiör från Tullhuset

.

.

Godmorgon trettondagen

.

.

Ligger här och funderar på det nya året som just startat. Vad ska jag göra och vad ska jag inte göra? Traditionellt nyårlöfte funkar inte, oftast har jag glömt bort vad det var innan vecka 1 tagit slut. Däremot vill jag gärna tänka på det nya året som ett omtag. Ni vet när ni håller i någonting och det har gått bra länge, men tillslut börjar det att glida och man känner att det är nödvändigt att ta ett ”omtag”. Hålla i på annat sätt för att inte tappa liksom. Det glider lite och skaver och är inte särskilt bekvämt längre. Just så brukar jag känna direkt efter nyår.

.

.

Vad ska jag då göra för ”omtag” för att det ska kännas bekvämt, säkert och hållbart? Jag vet faktiskt inte riktigt… En sak som jag funderat på ett tag, och som känns ganska nödvändigt i alla fall, är att skilja mer på arbetstid och fritid. När man är sin egen, jobbar med sociala medier och dessutom samarbetar med andra blir det oerhört lätt så att man klämmer in lite jobb både här och där och mest hela tiden. Man postar en instagrambild samtidigt som man lagar mat, svarar på ett mail i bilen på väg till familjemiddagen och bloggar lite medan alla andra äter en sen helgfrukost. Det är inte hållbart. Det glider och skaver och jag känner att jag behöver ta ett nytt grepp kring just det.

Frågan är bara hur…

.

.

Hur gör ni andra som har liknande jobb? Avsätter ni några timmar på morgonen för att läsa/svara på mail, instagramma och facebooka? Och sedan någon timma till innan ni ”slutar för dagen”, eller kör ni lite hip som Hap, som det kommer? Bloggar ni för 7 dagar på en gång, eller bloggar ni när tid finns och andan faller på? Jag måste verkligen hitta ett bra system som fungerar för mig, för jag tror att jag måste börja vara helt ledig på kvällarna…

.

.

Om ni vill svara mig så har ni säkert upptäckt att det inte finns någon ”kommentarsknapp”, helknasigt eller hur? Men det går faktiskt att kommentera! Klick på rubriken till inlägget du vill kommentera, då kommer kommentarsfältet upp längst ned på sidan, och det är bara att sätta igår att skriva!

.

.

Jag klurar vidare på hur jag ska få till det så länge.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: