Hurricane Lamps som en liten lägereld på vardagsrumsbordet

_dsc1334

.

.

Go’kväll go’kväll

.

.

Hur har ni det i vinterlandet? Här är vitt och vackert och gnistrande kallt. Hörde att det är typ -28 grader i Lofsdalen, det där kallt, men enligt min Googleapp är det -19 här i Vässan också (vår termometer på huset har slut på batteri) och det är egentligen sjukt mycket kallare än -28 i fjällen. Här är det oftast en fuktig råkall kyla, medan fjällen bjuder på en knastertorr detsamma.

.

.

Jag gissar att brasorna går varma runtomkring hemma hos dem som har. Och har man inte en brasa, kan man faktisk värma sig med många mysiga ljus och lyktor också. Jag håller på och plockar undan julen lite smått. Plockar, vilar, plockar lite till ni vet, och inser att:

a) Jag behöver fler lampor till fönstren, fy vad mörkt det blev när jag tog bort adventsljusstakarna…

b) Vill, vill, vill ha en uppsättning av Skogsberg & Smarts Hurricane Lamp inkl den nya Hurricane Lamp Boul Amber

Jag menar bara, huuur fina är de inte? Speciellt i dessa varma underbara nyanser i denna kalla tid. Jag smäller av så fina är de!!! Bang rakt upp på önskelistan (hum, vilken önskelista kan man undra, julen har varit och jag fyller år i maj…).

.

.

Urtjusigt med bärnsten och brons i våra ljusa hem. Passar precis lika bra i ett ”vitt hem” som i ett ”grått hem”, den varma tonen på glaset skänker rummet just den värme som kan behövas för att få det riktigt mysigt, även om man inte har en stor öppen spis. Den här gruppen på bordet blir liksom som en liten lägereld som sprider ett varmt och gott sken. Den lilla silvriga adderar kontrasten som behövs för att arrangemanget ska bli levande och inte bara flyta ihop till ett (alla lyktorna finns på Tullhuset Living).

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Så fantastiskt fina!!! Och bloggen tycks ha fått ett litet lyft! Kul! Saknar dock ett lättare sätt att kommentera och en ”gillar” knapp.

Gilla

Tack Mia! Det ska finnas en gillaknapp på stället där man kan kommentera. Men visst är det så att det ska finnas både en gilla och en kommentera-knapp på FRAMSIDAN. Vi ska fixa det i veckan! Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: