Riktigt snygg förvaring

Vedkorgar är av tradition inget vidare sexiga detaljer i ett hem. Ofta är det svarta gjutjärnshistorier eller hemslöjdsliknande pjäser man ser.

Vi har letat länge efter en smidig elegant variant som passar till kakelugnarna med mässingsluckor.

M hittade denna på Åhléns och den hade precis det vi letade efter.

Lagom storlek, vill inte att den ska vara för stor och skrymmande, guldig och elegant men samtidigt ganska rejäl i sin utformning. Dvs man kan bära ved i den utan att den blir sned och vind och tappar formen.

Den kostade inte mer än 499 kr vilket jag tycker vare ett riktigt bra pris.

Har man inte något behov av att förvara ved, så kan man med fördel använda den till en massa annat i hemmet. Barnens leksaker, gosedjur eller byggklossar. Eller varför inte mössor, vantar och halsdukar i hallen!

Dagens tips från mig 🙂

Kram kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

11 kommentarer

verkligen jätte fint men det får ju plats för lite ved…det där gör ju vi av med på några timmar hemma ,-)

Gilla

Haha, ja den skulle inte fungera till öppna spisen i vardagsrummet, men till kakelugnarna är den perfekt. Får plats precis lagom mycket ved till en kvälls eldning (som håller värmen hela natten)!! Den är nog lite större i verkligheten än vad den ser ut som på bild 🙂

Gilla

Hejsan Helena, Den var fin, och snygg ved-förvaring vid er kakelugn. Men jag å min sida tycker att nu finns det så många fina korgar i metall och olika färger som är så fina, men saknar själv eldstad, men kan användas till annan förvaring. Trevlig helg och hälsningar från Ninni.

Gilla

Snygg! Har samma problem, 4 öppna spisar men har inte hittat sjyssta vedkorgar. Jag tycker dock det verkar väldigt opraktiskt när den inte har mer täckt botten, det kommer ju bli väldigt skräpigt?

Gilla

Jättefin! Problemet med sådan vedförvaring är att det kommer sila igenom myyyycket bark o skräp på golvet igenom den! =(

Gilla

Japp, det är det värsta! Men snart kommer marmorskivan vi beställt som fris (heter det så?) och då är det bara att sopa ihop det 🙂

Gilla

Jag har använt en liknande fast svart från Åhléns som vedförvaring. Fungerade fint, spillproblemet löste vi genom att klippa till en tjock kartongbit och hade i botten, fungerade fint!

Gilla

Åhléns dom kan dom! Såg den i helgen också, jättefin! Får nog slå till på den till vår nya kakelugn med mässingsluckor.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: