Så sjukt nervös…

Hjälp, 4 dagar kvar och jag håller nästan på att dö av nervositet. Är det verkligen någon som kommer orka lyssna på mig och min historia i nästan en timma? Känns helt overkligt…

(lite damm på lyktan ser jag, men jag bjuder på det)

En sista lilla koll bara. Om ni skulle komma till Stora Bloggdagen och lyssna på mig när jag pratar om mitt karriärbyte, vad skulle ni vilja veta då?

Please hjälp mig lite på traven!

Kram H

 

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Det kommer att gå så bra så och det ska bli så roligt att få hörs din historia. Jag undrar vad som fick dig att våga hoppa, ta steget att bli egen företagare, om du har någon/några förebilder, om du har/hade/har haft någon mentor att bolla ideer med?

Lycks till nu på lördag!

Kram Victoria

Gilla

Tips på hur du gör för att få ekonomin att gå ihop i den vad jag gissar mer oregelbundna egenföretagar världen. Hur du marknadsförde dig själv. Lycka till!

Gilla

Du kommer göra succé Helena ! Bara var dig själv och berätta din resa, hur du tänkte när du gjorde valet att hoppa av din trygga anställning , hur du gjort för att hitta kunder, hur du byggt dina nätverk. Hade så gärna kommit och lyssnat, men fick inte ihop det trots att jag ska till Sthlm på söndag kväll.. Du får skriva och berätta 🙂 Stort lyckatill kram

Gilla

Kan bara föreställa mig hur nervig jag hade varit i samma situation, men jag är en riktig fegis och det tror jag inte att du är 🙂
Gå på magkänslan och berätta från DITT hjärta och dela med dig av DINA erfarenheter. Du kommer att klara det galant.
Stor lyckatillkram!

Anette

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: