Att ropa hem drömbordet

Hej på er!

Helgen blev inte alls som vi tänkt oss.

04.00 natten till lördagen blev det lite städa och tvätta och trösta, och ja ni förstår säkert… urk! Så av lördagens planerade romantiska middag på Kajplats 9, med nya kläder, nyfärgat hår, Lillan hos mormor och morfar osv blev det inget.

Men men ingen idé att hänga läpp, det finns de som har det värre, så i princip får vi bara vara glada att det var en liten vinter….sjuka som satte P för våra planer. Lillan måste dessutom kvala in i gruppen ”ovanligt frisk unge” för det är ytterst sällan hon har varit sjuk. På 6 år var detta första gången hon drabbades av den där otrevliga varianten av sjukdom, då man behöver städa och tvätta typ mitt i natten.

Nu något annat av betydligt trevligare karaktär.

Bordet är vårt!! Vi har fyndat, igen!! För 3 500 kr under värdering ropade vi hem den odödliga klassikern  PK 61, tjohooo!

Bild: Fritz Hansen

Trägen vinner, många bord har passerat revy de senaste året. Vi har halvhjärtat lagt några bud då och då, men priserna har alltid dragit iväg så vi har hoppat av i ett tidigt skede.

Nu var det annorlunda, vi bestämt oss för att det var ett sådant bord vi ville ha, och vi VILLE VERKLIGEN ha det. Vi kom överrens om att vi skulle hänga på upp till värderingen, men kliva av där om det fortsatte att stiga.

Vid tiden för auktionens utgång satt jag på tåget till Stockholm och M ringde för att kolla om jag komihåg att auktionen skulle avgöras idag. Jag hade naturligtvis glömt bort det men kastade mig snabbt in på appen. 15 min återstod till klubbslag och jag hade typ hur lite batteritid kvar som helst…

 

 

Hur som helst lade jag ett bud 2 min innan klubbslag och vad händer? Ingen bjuder över! Du har det vinnande budet!! Sådär bara, har aldrig hänt!! Bordet var vårt och det till 3 500 kronor under värdering och flera tusen under vad det gått för den senaste tiden. Bingo!!

Nu skall vi bara transportera det upp till fjällen, vilket kan bli en utmaning med glasskiva och allt!!

Kram kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Hej!
Lite off topic kanske, men bänkskivan i ert kök är så snygg eller både bänk- och stänkskivorna. Är de specialbeställda hos plåtslagare eller finns de i sortiment någonstans? Å vem har levererat det snygga köket!
Snygga hållbara val! =)

Gilla

Både bänk och stänkskivan är integrerade i köket som är en helhet från Binova. Vi har köpt det på Planoform i Stockholm. En plåtslagare kan säkert göra det på beställning. /Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: