Till Er

Måste bara få skicka iväg den här blomman till er alla, ni är så rara och jag är så glad att jag ”har er”!!

Gensvaret på marmorborden har varit enormt. Ni kommer alla att få personliga svar så snart jag kan presentera något konkret med priser, frakt osv. Det kommer också fler bilder på bordet så att ni får en bättre uppfattning om hur det ser ut. Har det lite travelt just nu bara så jag har som vanligt inte hunnit…

I samband med min fråga om bloggens innehåll här om dagen, och nu med alla mail jag fått från er om borden, har jag fått så otroligt mycket fina och vänliga ord om mig och min blogg. Jag blir så glad för allt beröm att jag fått att jag faktiskt kostar på mig att vara lite mallig idag!!

Stor kram och självklart stort tack till er alla (oavsett om ni kommenterar eller inte)!!

Kram kram

Helena

Pst, återkommer med Snabba fredagsmatstipset lite senare. Idag blir det snabbaste firren!

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Hej ! Skulle vilja kommentera mer då din blogg är så bra !! Men ibland är det lite knöligt. Kommentarerna försvinner ut i cyber. Tekniken eller jag som är bekymret är ännu oklart :). Keep up the good work. Läste att ngn trodde att marmorbordet skulle gå för 1000 kr och kritiseraed ditt svar. Hm, Welcome to reality….

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: