En gammal goding

 
 
 
 
 
Visst är den här gamla godingen hur fin som helst? Blev påmind om den av den här tejen som har mycket snygga grejer och läckert hemma. Bara min plånbok var liiite fetare skulle jag handla hem en hel del av det hon sitter på…

 

Korsfilten står i alla fall på inköpslistan till Lofsdalen!
 
 
 
Kram kram
 


Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Men hej där sötnos! Hur glad kan man bli av att läsa detta inlägg?!:) Jag hoppade verkligen upp ur stolen av glädje, och inte landat än, hihihi!Tusen tusen tack fina fina du för dina söta ord om vårt hem! Det värmde ända in i hjärte roten! 1000 kramar till dig!♥CC♥

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: