Jag, en helt vanlig narkossyrra!

 
 
 
 
Nu är den här!
 
 
 
Alltså, jag måste bara få berätta hur stolt jag är över mitt reportage som just nu är med i det senaste numret av Lantliv. Jag menar hello, jag är nybörjare, har fått 1 reportage sålt innan, och så går jag och säljer till Lantliv på nästa försök. Det kändes då, och lite nu också, nästan för bra för att vara sant.
 
 
När jag sålde mitt första, det till Jeanne d´Arc Living med hjälp och stöttning av härliga Lotta, vågade jag inte ens prova att sälja här i Sverige. Det kändes liksom tryggare att göra det i något av våra grannländer. Skickade bilderna till Jeanne d`Arc och Bolig Pluss och plötsligt ville båda köpa… Då var jag så glad att jag grät!
 
 
Sedan flög jag iväg upp till Piteå, på vinst och förlust. Fotade två hem och upptäckte att jag bokat boende i Umeå och inte i Luleå som jag trodde (och stod helt utan hotell och någonstans att sova för ett par timmar innan det löste sig)… Jag flög tillbaka hem, fast besluten att skicka mina bilder till Lantliv. Och ja, vad skall man säga det blev full pott, de köpte reportaget rakt av, jag grinade igen och jag var den lyckligaste tjejen som gått i ett par rosa skor.

Lantliv väljer för varje nummer ut ett hem från tidningen som visas på deras hemsida. Här hittar du hemmet de valde för detta nummer. Gissa vilket det blev…

 
 
 
Jag har gjort hela reportaget själv, stylat (tillsammans med Mari förstås), fotat, redigerat, sålt in och skrivit texten! I jantelagens Sverige får man som bekant inte tycka att man är duktig eller bättre än någon annan. Men i just detta fall måste jag få klappa mig på axeln och tycka att ”Fasiken Helena, det här gjorde du jäkligt bra, inte alla hade kunnat gjort det!”
 
 
 
 
 
 
Herre Gud, för 1,5 år sedan var jag en vanlig narkossyrra som Hemnetknarkade och köpte för många heminredningstidningar. Jag är iofs fortfarande en vanlig narkossyrra (om än ovanligt ringrostig) som Hemnetknarkar och köper för många heminredningstidningar, skillnaden är bara den att det nu är mina egna bilder och texter som dyker på de där ställena. Allt som oftast på Hemnet och emellanåt i heminredningstidningarna.
 
 
Stolt? Ja, det kan ni ge er sjutton på och om ni tycker att jag är en ”skrytig mallhoppa” eller tänker ”Herre Gud, det är väl inte så jäkla märkvärdigt” så bjuder jag på det.
För mig är det stort i alla fall!
 
 
Ikväll skall jag ut och lufta vingarna lite med mina allra sötaste narkossystervänner. Det är fantastiskt kul att behålla kontakten med dem jag ”lämnat”. Lite vin, god mat och mycket sjukhusskvaller lär det bli. Är ni fler syrror, undersköterskor eller doktorer med för den sakens skull, från operationskliniken som också skall ut i svängen ikväll, kan ni väl dyka upp på ”Hattis” och svinga en bägare med oss.
 
 
Nu lär jag ta tag i dagen, och engagera mig i den lilla 4 åringen som naken springer runt med ett måttband runt halsen och tjoar att hon är en superhjälte…?!
 
 
 
KRAM OCH TACK FÖR ALL ER FANTASTISKA SUPPORT
Utan er kanske jag aldrig vågat…
 
 

HELENA

 

 


Kategorier:

Okategoriserade

28 kommentarer

Hoppas du nu förstår att du inte behöver ursäkta dig själv och det du gör. DU KAN!!!!Jättegrattis till dina framgångar och till det nya huset.Ulla.Ingarö

Gilla

Gud vad du är tuff som vågade..:)Du är jätteduktig säger en annan syrra som hemnetknarkar och köper alldeles för många inredningstidningar :)Kram Lisa

Gilla

DU SKA VA SUPERSTOLT!!!!SÅ kul och modigt!!För hur många av oss har inte en massa drömmar som vi aldrig vågar följa, Rädda för att misslyckas, vad folk ska tycka osv.Du tog steget, du hoppade!Och nu flyger du!Grymt!Grattis!Känns som mycket går din väg i livet nu;)/A i Östersund

Gilla

Om du själv är stolt, vad tror du då att dina föräldrar är???Toppen, toppen. Ska köpa Lantliv imorgon, fanns inte idag.Puss o kram till dig o din fina fam. Passar också på att lyckönska till nya boendet. Det blir hur fint som helst för er.

Gilla

Jag tycket vi absolut säger :"Jäklar vad duktig du är " . Och alla de där tidningarna och surfandet ger ju faktiskt en form av kunskap / utbildning.Kram och fortsatt lycka till!!Pernilla

Gilla

GrattisSå spännande sen att följa er flytt och fix med fina nya huset. Nyfiken på vad priset blev? Hur stort är det?Vi bor ju i ett gammalt hus i centrum i vår stad.Kul att kolla in andra likvärdiga hus..Hemnet-nörd. Hi.Kul med all planering…ah skoj.Är det mycket som måste fixas renoveras?Se, vad nyfiken jag är. Kram Eva

Gilla

Superkul! Du är duktig, och när jag läser din text så blir jag jätteglad. Inredningstexter är ofta undermåliga och klyschiga. "husets själ" och "laga mat tillsammans med gästerna i köket" och "vi älskar att laga mat tillsammans" och "barnen gör läxor vid matbordet" är klyschor som man läser alltför ofta. Du undviker det, och kryddar fakta med målande adjektiv som håller ihop texten. Fin fint ihop med bilderna. Heja!kram Milla

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: