Man lovar så mycket…

 
 
 
Hello!
 
 
 
Jäklar i min lilla låda vad kallt det var i morse… Fingrarna frös till is in no time! Lite mildare är det väl nu, men jag känner mig som en isbit efter att ha fotograferat utomhus i typ 15 min.
 
 
 
Det var någon som frågade mig på Instagram förut, varför det inte fanns några gatlyktor längs vägen som löper vid vårt nya hus. Den enkla anledningen till det, är för att det är vår egen lilla väg. Det är en vändplan precis bakom mig där jag står och fotograferar, och därifrån fram till vår entré och parkering är det privat väg.
 
 
 
Som tur är ingår en snöslunga i köpet.
Jag har vid något svagt tillfälle lovat M att jag kommer att sköta snöröjningen bara vi köper huset… Hum, hur kunde jag lova det, funderar jag nu…?!
 
 
 
 
 
 
Nu skall jag ta och söka upp ett stycke fönsterrenoverare och ett stycke elektriker. Har ni tips på bra ”folk” eller firmor här i Västeråstrakten som tar sig an liknande uppdrag, får ni mer än gärna maila mig på
 
 
 
 
 
Ha en fin dag!!!
 
 
 
Kram
 
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Ett underbart hus! Snön är en bisak, en snöslunga fixar det på ett kick 😉 Förstår att ni har många spännande projekt framför er nu. Kram Ester

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: