Lite ”renrakad” inspo

 
 
 
Tack alla goa för era fina och peppande ord, här och på instagram, om mina bilder i Jeanne d’Arc Living. Ni är för söta, love you! Och redaktionen som ”förstört” min text, skall jag minsann ta i örat så snart jag samlat lite kraft. Vänta ni bara…

Nu tror jag att det var typ hundra år sedan jag visade några fina inspirerande inredningsbilder här på bloggen. Jag går liksom runt i ett vakuum och vet varken ut eller in. Vågar man hoppas eller skall man skita i det… Det blir som det blir liksom. Ja ni ser, jag kommer liksom in på ”det” hela tiden,
hur jag än gör.

 
 
Nåväl, dessa fina bilder, som ursprungligen kommer från Femina,
florerar just nu i lite olika bloggar (och nu även i min).
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
Himla trevlig inredning måste jag säga. Jag är verkligen helt såld på de där mattorna. Har en sådan i köket, Tårnby från Ikea, och den är verkligen bäst!
 
 
Om ovanstående hem var mitt, hade jag dock kastat in några trevliga gröna växter lite här och var. Tycker att det känns lite väl ”renrakat”, om jag så säger.
 
 
Kram
 
 
 Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Hello!Eehh… vet inte hur jag ska säga utan att det ska låta… för elakt…men… Varför lägga ner tid och ledsen energi på materiella ting… allvarligt talat … du är frisk du har en underbar familj… luta dig lite över kanten och kika på livet i sin helhet!Jag blir nog bara lite frustrerad när man lägger ner lite "må-dåligt-energi" när det egentligen handlar om … enkla saker… Ähh det är så svårt att få det i text. Hoppas du kan förstå mellan raderna vad jag menar!Njut den soliga dagen!Varma hälsningar BeA

Gilla

Hej Helena! Tack för ditt svar. Det som är så uppenbart i så många olika bloggar ute i vida världen är att så många bloggerskorna delar med sig " en liten bit " av sig själv och sin familj. Det som är roligt och spännande och det som ofta… vet inte om det gäller dig.. gärna en del av den "glamorösa biten i sitt liv". Sen när det kommer in någon som har en åsikt.. Då PANG… DU VET INGENTING OM MITT LIV.. DU HAR INTE EN AAANING OM …etc.. Ja och så är det Helena.. Jag har inte en ANING om hur ni har det i er familj. Men.. och det här står jag för… Livet är ett vägval..(i min värld) och här försöker jag/vi välja och se saker och ting på ett annat sätt än vad er familj antagligen gör. Vilket jag tror – faktiskt gör att vi kanske inte bekymrar oss så mycket. Nu hoppas jag också att du förstår att jag inte gör ett person-på-hopp på dig… För jag har inte någon anledning eller orsak eller framför allt lust att lägga ner "ond-energi". Du ska veta att jag önskar er verkligen lycka till hur vägvalet nu än blir. – Och sen tycker jag det är roligt att kunna diskutera och det är faktiskt inte "farligt att ha olika åsikter med lite heta energier i" 😉 utan att för den sakens skull "bli osams".Hoppas du inte är "arg" längre utan att du som du sa "fångat dagen"Kram till Dig Helena – och jag menar verkligen det!//BeASvara

Gilla

Tack för mattipset ! 🙂 Har "lurat" maken till Sundsvall nästa helg och det inkluderar alltid ett besök på IKEA ! Kram o trevlig helg!

Gilla

sååå vackert. Men åhh så jag är trött på alla dessa svart vita blogg hem… Suck.Hur går det med försäljning och köp av ert hem. Jag har lite dålig koll på text du skrivit det sista. Måste veta….nyfiken??? Va hur går det??? Hoppas att ni får sålt.Hoppas på svar Ha det fintEva

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: