Heaven & Hell

 
 
 
Men så roligt, mitt första reportage i tryck!!!
 
 
 
 
 
 
Med bud, kom idag två ex av senaste Jeanne d’Arc Living, där mitt reportage från januari är med! Hela nio uppslag, alltså 18 sidor med bara mina bilder. Jag säger som så många andra i den här bloggvärlden, ”jag tror att jag dör lite”!
 
 
Fasiken vilken kick att få se sina bilder i tryck och fasiken vad de har massakerat min text! Ni som läser det kommer tro att jag är på gränsen till analfabet. Jag skojar inte! Helt allvarligt är ca 25% av texten mina ord, medan resten är påhittad fullständig rappakalja. Fattar ingenting, vad har de gjort, och varför? Jag skäms faktiskt för att mitt namn står där på både text och bild, för det där är banne mig inte min text!
 
 
Ha en fin kväll!
 
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

11 kommentarer

Grattis! Ser fint ut!Ta det med texten med tidningsredaktionen!Jag är med om samma sak emellanåt!Inte alls kul! De brukar alltid ändra nått!men en tidning får Inte ändra om en hel text!Lycka till/Anna

Gilla

Grattis, härlig känsla! Meh texten alltså! Är det därför texterna ofta i inredningstidningarna är direkt pinsamma?? Jag som är textmänniska främst, reagerar ofta på alla klyschor och intetsägande fraser…. Märkligt! Kram Milla

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: