En nypa frisk luft

 
 
 
Hej, hej!
 
 
Guuud vad länge sedan det var jag fotograferade bara för skojs skull, måste bli bättre på det, behöver öva… Fotar mest bara i jobbet och orkar nästan aldrig ta med mig kameran när jag drar iväg någonstans. Det blir mest Iphonen jag använder, hur är det för er?
 
 
 
 
 
Har suttit på min häck sedan i morse,
 och kände att jag behövde lite luft.
 

 
 
Tog med mig kameran och drog av några pics i trädgården.
Det finns några få blommor kvar ute i rabatterna som är väldigt vackra.
 

 
 
Jag är mycket förtjust i dehär malvorna bland annat.
 

 
 
Helgen som gick ägnades åt jobb och förrådsstädning.
Nästa lediga dag får det bli ”vinterboning” på altanen.
 
 
Kram kram
 
 
Helena
 
 
 

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: