Man tager vad man haver

 
 
 
Stylingen och fotograferingen gick bra idag, men nu sliter jag med det där ”tänk om jag kunde ha gjort det bättre…”. Åhhh, vad det är jobbigt…
 
 
Jag valde idag att dekorerar med sådant som jag hittat ute i naturen och i trädgården. Stora vippiga vassplymer fick pryda vardagsrummet som var ganska kalt och utan något på väggarna.
 
 
 
 
Duktiga och alltid lika inspirerande Daniella Witte hade använt liknande vass i den här härliga bilden,
så jag tog helt enket och tjuvade den idén!
 
Egentligen borde jag redigera bilder nu innan jag skall iväg på POMP arrangemang om en liten stund, men jag skall nog ta och lägga mig på rygg en stund med min bok istället(inte Fifty shades of grey, har inte bestämt mig för om jag skall läsa den eller ej ännu). Jag har en överenskommelse med mig själv att jag skall börja läsa böcker igen, lite varje dag, liksom ta mig tid till det. Precis som man tar sig tid till att surfa en liten sväng varje dag!
 
 
Kram
 
 
Helena
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Jättefint med vassplymer! Du gjorde med all säkerhet alldeles rätt! Jag går också och grunnar på om jag borde läsa den boken eller inte. Är allt nyfiken om hon verkligen fått ihop en bra story eller om det bara är ja du vet…Ha en lyckad pomp!

Gilla

Väldigt smakfullt! Me like ! :)Var förresten på en intressant föreläsning igår med en man från din stad, Mats Petersson. Mycket tänkvärt om hur viktigt Det är med balans i livet! Kram

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: