Att måla oljad ek

Det runda fönstret blev förstås vitt på andra sidan väggen också.
Tänk så stor skillnad lite färg kan göra!

Jag fick en fråga hur jag gjort när jag målat. Egentligen skall man säkert slipa lite innan man börjar med färgen, men jag hoppade det momentet (lite för lat och lite för otålig) . Oljad ek ”blöder igenom” vanlig snickerifärg, så man måste grunda med en ”spärrfärg”. Jag målade två lager med Beckers Panelgrund som jag hade hemma. Hos bästa Öbergs Färg rekommenderade de Servalac Aqua halvblank som jag köpte och avslutade med.
Nu tar vi och fångar denna dag tycker jag!
Kram
Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hej fina du.Igår var jag hemma hos våra vänner E&J.; Dom har ett sådant ljuvligt hem så man bara dör! Jag var bara tvungen att gå igång med min Canon. Och gjorde nästan ett litet repotage om deras hem. Tänkte då på dig. Du hade nog älskat det ( du jobbar väl med det?)Hela deras hem är lagom bohem/romantisk som ett levande lantlivs rep, hihihi.Kika in hos mig idag. Har lagt ut lite bilder och lägger mer på fejjan och Svenska inredningsbloggarna samt något mer inlägg i kväll. Bara ett tips, men tror att du kan gilla det? ……..Kramar CC

Gilla

Tack för bra svar på min fråga på förra inlägget 🙂 Nu ska jag oxå måla ekdetaljer som jag retat mej på länge. Tack för inspiration!! //Frida

Gilla

Så fint och fräscht, vilken stor skillnad ett "litet fönster" kan göra!Blir så inspirerad av dej att måla om all vår ek här hemma, burr så trött jag är på det! :)Kram och tack för inspon

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: