Catwoman

Igår kväll bjöd söta syster och jag mamma och pappa på middag nere i hamnen i stan. Mamma gick officiellt i pension, även om hon inte jobbat sedan i våras, och det ville vi fira. Våra respektive fick stanna hemma med alla barnen och kvällen var bara för vår lilla ”ursprungliga” familj. Hur mysigt som helst hade vi. Skrattade mycket, som vi alltid gör när vi ses, åt god mat och drack gott vin!
Jag har alltid varit förtjust i (nja kanske inte under tonåren då) leopardmönster, pälsar och sådant, men varit lite för feg för att använda det. När jag startade mitt företag i höstas, bestämde jag mig för att det var dags att sluta vara feg, tro på mig själv och stå för det jag gillar! Så igår plockade jag ur garderoben fram en blus, som säkert har 15 år på nacken, men den är knappt använd. Satte på mig favvojeansen och längst in i garderoben hittade jag också ett par gamla skor som garanterat är närmare 15 år de med, kanske äldre. Äldsta tonårstjejen lånade mig ett skärp med vintagekänsla och voilá, kvällens outfit var fixad!
Kände mig snygg, inte en krona hade jag spenderat och ändå kändes det
nytt och fräscht, det var kul!
Nu blir det svampskogen.
Kram
Helena

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: