Om två timmar…

Kommer den här lilla trollungen hem!

 

Det skall bli så mysigt! Tänk så duktig hon är, bara precis fyllda fyra år åker hon iväg med mormor och morfar på semester en hel vecka utan problem. Hon har sett fram emot detta jättemycket ända sedan i våras när det blev bestämt och hon var sååå ivrig att komma iväg!
Själv har jag fått väldans mycket gjort här hemma. Saker som jag legat lite efter med är fixat, och egentid har jag haft mängder av. Himla skönt faktiskt (får man tycka det?)! M har nämligen också varit bortrest. Han passade på att dra på fiskeresa med en kompis till Lofsdalen medan Lillan inte var hemma. Så alldeles solokvist har jag varit, ja förutom en tonåring som kommit och gått lite som hon velat under veckan då förstås! Nu börjar jag tröttna på mitt eget sällskap, så nu får gärna familjen komma hem igen!
Jag tycker att det är väldigt skönt att Lillan är så trygg och självständig att hon faktiskt fixar att vara utan mamma och pappa såhär utan vidare. Kanske inte alla som gör det. Jag är också väldigt glad och tacksam över att jag har en mamma och en pappa som är så otroligt intresserade och engagerade i Lillan (och sina andra barnbarn med för den delen min syster har 3 fina pojkar)!. Det är en otrolig trygghet för mig att veta att de alltid finns där för oss.
Tack mamsen och papsen, ni är bara bäst!
Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: