Bara ett litet…

Tack, från mig till er!
Jag kanske inte alltid är så bra på att visa min uppskattning, jag är dålig på att svara på frågor i kommentarsfältet (skicka mig ett mail istället!), och jag är definitivt dålig på att skriva på er andras bloggar. Men jag kikar in hos många, och följer en del, även om det inte märks.

Och jag är verkligen jätteglad för vart enda lite besök från er hos mig. Era kommentarer och mail förgyller mina dagar!
Så en bamsestor kram och ett jättestort tack till alla som trots ibland dålig uppdatering, och sviktande kvalitét på inläggen fortsätter att kika in hos mig.
Love you!


Helena

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Din blogg är härlig att läsa.Jag är lika dig har inte skrivit kommentarer.Men man tycker ju det är så kul att få kommentarer varför skriver man inte själv då,när man tittar in till andra i deras bloggar.

Gilla

Jag gillar din blogg för härliga bilder och personlig text.Det är så skönt att det inte känns reklam av allt du visar. Kram Marit

Gilla

Kommentarer blir alla glada för 🙂 Det känns fint att du visar din uppskattning genom det du skrev i ditt inlägg.Önskar dig en fin vecka! Kram Ester

Gilla

Tack finaste du! På den finaste udde i sverige ♥Jag blev sååååååå himmla glad här om dagen när jag såg att lilla jag var med på din blogg lista ♥ Du förgyllde min dag! Eftersom jag har följt din blogg i många år och gillar din blogg massor, så blev jag lite extra glad att just du läser min blogg ♥Vill också berätta att Jag har bytt adress och finns numera på roomofkarma.se. Skulle blir så glad om du vill fortsätta att följa mig där. (jag vill fortfarande vara din vän) I så fall glöm inte att byta adress i din blogglista ♥ roomofkarma.se Läste också att du skulle börja med Lchf. Har ett super bra tips till dig då. Det svåra med Lchf är ju vad man skall äta till fisken mm. Har du testat blomkålsmos? Koka blomkål, stavmixa blomkålen häll på grädde ca 1 dl till en hel kol, riv i ca 2-3 msk ost. Sedan kör du allt i en stavmixer. Glöm inte att salta och peppra. Det är super duper gott – jag lovar dig! Jag har tappat ca 10 kilo på Lchf och det har varit mycket blomkålsmos:)!Lycka till och du får gärna dela med dig av bra Lchf recept:)!Kram ♥CC♥

Gilla

HejGillar din blogg att läsa den.För den inhåller inte en massa reklam som många andra bloggar gör.Och du skriver väldig bra.Har du någon visningskväll för barnkläder?

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: