Här går livet på en lägre växel

Det är snabba kast denna sommar, från storstadsbrus i New York och vågbrus i Grekland till lugnet och tystnaden i Lofsdalen. Nu är jag här uppe igen, med M och Lillan denna gång. Måste säga att vädret varit över förväntan idag, inget regn och behagligt ljummen luft. Det har till och med bjudits på en hel del sol!
Hjortronblomma och John Bauerskog.
Mycket vackert!

Det blev inga feta öringar när vi fiskade nu i kväll,
men att grilla hamburgare vid strandkanten är inte så tokigt det heller.

Solen bröt igenom och kvällen blev helt underbar.

Japp, jag vet måste fila lite på stilen, men fasiken vad kul det är att fiska!
Kram Helena


Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Så vackert det är där uppe.Här går dock inte livet i någon lugn takt. Dottern blev misshandlad i förrgår natt på en krog i Gävle. Helt oprovocerat slog en tjej min dotter så hon for i golvet och därefter fortsätter tjejen att slå. Varför? Jo, min dotter dansade för nära tjejen på dansgolvet!Ha det underbart där uppe.Kram

Gilla

Hi Helena,it's been a while, but I have been following from afar….Looks like you have had a wonderful summer so far, with all your traveling!! Living in the "sunshine state", I am happy to see these beautiful, and moody images from Lofsdalen, reminds me a lot of home, as I am not able to travel home this summer.Have a fun rest of the summer with your family 🙂

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: