Livet leker!

Hej på er!
Kikar idag bara in för att önska er en riktigt fin lördag!
Ikväll blir det fira (big time) och baluns. Darling och jag bjuder bästis Sara och hennes Johan på en helkväll på härliga Franks i Västerås. Det var tänkt som tack för att Sara har hjälpt mig att göra ritningarna till huset i Lofsdalen, men efter ett mail från någon igår, blir det också en kväll där vi skall fira så ända in i bängen!!! Jag skall banne mig bjuda på Moët så det står härligan till, från egen ficka, sen lovar jag att berätta för er vad som hänt senare i veckan.
Och jag lovar att det är för bra för att vara sant!
Några bilder från ett vårvackert Västerås och lägenheten jag styalde igår.

Nu skall jag ta och slänga på mig lite kläder för att sticka ned på stan och inhandla något att ha på mig till kvällen. För skall det firas måste man ju vara smashing, eller hur?!
(Jag är verkligen så himla glad skall ni veta, skulle kunna ta hela världen i famn, eller kyssa upp tanten med pudlarna i brygga som jag sa till Sara i telefonen direkt efter att jag läst mailet. Men det var förstås ett litet internt skämt…)
KRAM KRAM

Kategorier:

Okategoriserade

14 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: