Sååå mysigt att lyxat till det lite

.
.

Så har ytterligare en helg passerat utan att jag kommit igång ordentligt med ”vårbruket” i trädgården, det är ju så jäkla kallt! Visst solen skiner emellan åt det ser ut som vår, men burr vad kallt det blir så snart man hamnar i skuggan eller en vind sveper förbi. Nu vill vi ha riktig vår eller hur?!
Annars har vi haft en skön helg här på Udden. I fredags hade vi tänkt bjuda ut våra vänner restaurang, men några tidiga kvällsaktiviteter satte P för det, så jag överraskade M med romantisk middag här hemma istället när han kom hem.

Menyn bestod av
Kalixlöjroms toast
med creme fraich och hackad rödlök.
Skaldjursbuffé
med färsk nykokt hummer och havskräftor
(räkorna som var extremt små kostade 400 kr/kg, galet, så jag struntade i dem och tog fler havskräftor istället)
Improviserad efterrätt
Philadelfiaröra på digestivekexsmulbotten toppad med björnbär!
Vi drack skumpa rätt igenom middagen och det var fantastiskt gott alltihopa. Lillan var hos mormor och morfar, och det var så mysigt att bara få rå om varandra, det blir liksom så speciellt när man inte gör det så där vansinnigt ofta!
Vi sov till 12.00 på löradgmorgonen, huuur länge sedan var inte det (känns som det var något man pysslade med när man var ung, väldigt ung)?! Sedan körde vi långfrulle i sofforna i vardagsrummet och bestämde oss för ytterligare en resa under sommaren, den här gången tar vi med alla barn. Nu skall vi  bara bestämma vart vi skall åka, världen är stor och det finns mycket att välja på…
Önskar er alla en fin vecka och tack för att ni tittar in till mig!
Helena
.
.
. 

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: