Kanske slår jag till

.
.

Sjukt snyggt om du frågar mig!
Snacka om att jag fått en ”hangup” på klackskor just nu. Litet uppvik på jeansen, bara fossingar,
ett par svarta mockagodingar och så iväg! 

Just dehär klackarna från Isabel Marant är bara helt perfekta och jag funderar starkt på att köpa mig ett par i New York. Dyra som skrutt lär de ju vara, men kanske, kanske slår jag till trots allt… Bättre att satsa på ett par saker som jag verkligen vill ha, än att shoppa en massa krafs
 som jag sedan snabbt  tröttnar på.
Jaaa, de väcker helt klart ett habegär…. 
.
.
.


Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Hej här med !Jättesnygga skor verkligen och man vill bara ha.Men som fd. NY bo – ja det var 20 år sen men i alla fall 😉 så kan jag bara rekommendera sköna bekväma typ gympaskor i stälelt när ni är där och flanerar runt.Kvinnorna som jobbar på exempelvis kontor hade dem på väg till jobbet med dräkt. Sen böt de till vackrare skor väl framme på jobbet.Vilken månad ska ni åka? NY är en helmysig stad.Kram Lena

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: