Inte så pjåkig dag

.
.
Ok, man kan ha det sämre!
Välförtjänt fjällsemester med familjen, skönt så in i vassen! Trots att snön lyser med sin frånvaro, fläckvis, så är de flesta backarna öppna och vi har tillbringat hela den soliga dagen i backen. Lillan tar sig på skidorna, och egentligen är det ”bara”stanna och svänga som saknas nu, he, he, ganska viktiga saker va?! Imorgon måste vi försöka att tona ned störtloppsstuket en aning och träna på ”glasstruten”, enda sättet va? Eller har ni några andra tips för livrädda mammor som blåhåller selen medans ungen försöker att dra ifrån… Lite obalans i vår mamma-barn-relation just nu…
Inga armar eller ben brutna efter första dagen i alla fall (är jag en arbetsskadad ortopednarkossyster kanske?) och det känns skönt att pusta ut på verandan med en öl i näven.
Jag dricker otroligt sällan öl, men amen, amen vad gott det är när man väl gör det.
Utvalda tillfällen liksom!
Nu blir det bastu, tacomiddag och sedan softa framför tv:n med mängder av godis!
Kram på Er!
.
.
.
 

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Ser alldeles underbart ut.Min minsta tjej har också varit grymm på störtloppsstilen i backarna. Totalt orädd for hon fram med min man som blåhöll i selen 🙂 Efter ett eget störtloppsåk i barnbacken så blev hon rädd och då började vi med "glasstruten" och svänga från kant till kant. Jag och storasyster åkte först och hon med pappan och selen efter. Det funka galant och nu fixar hon alla backar själv men vi hotar med selen så fort hon kör med störtloppsstuket igen.Ha en härlig vecka och njut av semestern.Kram,Maria med döskallesjalen 😉

Gilla

Fjällen är bäst! ;)Våra barn har aldrig åkt med sele, vi har kört med att de åkt bredvid och hållt i våra stavar, som vi hållt rakt ut i lagom höjd för dem att hålla tvärs över.De lärde sig svänga mer själv tyckte vi, de kan inte bara stå på rakt ner…Vår yngsta vägrade struten och lärde sig carva direkt ( han vägrade även gå i skidskola, grät som lille-skutt när vi försökte, han ville bara gå i "pappas skidskola") :)Nu som cool 11-åring vill han helst inte ses i närheten av oss i backen *hihi*Hoppas ni får fler härliga dagar!!Kram

Gilla

Hej!Sluta med selen!!!Klart hon står på – ni bromsar ju åt henne!Staven som rekommenderades i inlägget ovan är fasligt mycket bättre – då får hon in känslan och svängarna mycket bättre!Åsa

Gilla

Hoppas att ni får en riktigt härlig vecka med mycket skidåkning o sol. Var rädd om lillan. Påskkramar i massor från oss till er alla. Mor o Far.

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: