En helt laglig gran

.
.

Äntligen lite tid för bloggning!
Time flies, om man så säger! Jösses vad jag inte har haft tid att blogga, känner mig nästan lite abstinent…
Det fanns inte tid till någon granstöld för min del i helgen, kanske tur det! Lite jobba, lite julhandel och lite släktkalas sedan var det inte mycket tid över, och mörkt blev det snabbt också!
Vanligtvis är det min kära M som står för julgransshoppandet i vår familj. Han brukar alltid komma hem med typ den största, tätaste och tyngsta Disneygranen (Kungsgran) som går att få in i vårt vardagsrum. Det brukar vara ett litet helsike att få den att inte vicka. Förra året fick vi palla upp en massa ved kring foten som motvikt, ett annat år fick den stagas upp mot väggen med fiskelina…
 I år kände jag för en liten nätt och väldigt svensk rödgran (är det så de heter?). Jag ville ha den där riktiga grandoften (Kungsgranar doftar inte), och sedan har jag naturligtvis fallit för trenden med julgran i korg eller någon annan okonventionell granfot, och därför tänkte jag att det nog var bästa att ombesörja införskaffandet av gran själv! En gigantisk Kungsgran hade jag aldrig fått ned i min lilla korg!

Vitt, silver och lite rött blev det i år! Julen är verkligen röd för mig. Så fint att titta på andra färger hemma hos andra, men för mig blir det jul först när det röda kommer in!
Lillan och jag klädde granen medan övriga familjen tittade på EM handbollsfinal.
Granen i korg blev väl ingen megahit. – Hallå, vart skall vi lägga julklapparna? De skall ju ligga under granen!! Well, well, de vänjer sig nog. Men jag gissar att nästa år är nog Disneygranen back in buissenes hemma hos oss…
Nu skall jag kolla runt i bloggvärlden en stund och se vad jag missat de senaste dagarna!
Ses i morrn!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Vilken helt underbar bild!!Tala om julstämning.Jag satt och kikade runt lite grann i bloggvärlden och vips så hittade jag till dig:)Här har jag aldrig varit förut.Alltid roligt när man hittar något nytt och spännande med bra innehåll.Kram/Carina

Gilla

Hej!Jag har sett att du tidigare tävlat om en Torky Deluxe. Nu har jag en julkalender i bloggen, och lucka 20 (som avslutas 21 dec) innehåller just en valfri Torky Deluxe med väska! Kanon va? 🙂 Vill du vara med och tävla? det enda som krävs är en motivering, en kort sådan :)Vill du inte ha "reklam" så ber jag om ursäkt och ber dig bara att plocka bort kommentaren.Mvh Annikahttp://nilssonpettersson.blogg.se

Gilla

O va fint de blev! Och att ha granen i en korg vaar otroligt snyggt. Efter att ha läst ditt inlägg om att sno en gran är jag sugen på att ge mig ut i skogen och se om jag kan hitta någon liten söt gran att ha hemma hos mig. Fy på mig! Kram

Gilla

hej,Har inte kommenterat hos dig förut, vill bara säg att jag tycker att du har en väldigt härliga blogg. Känns så mysigt att kika in hos dig på din udde.Hoppas du har en härlig och röd jul.sanna- hemma hos Tod & Lou

Gilla

Jättegulligt foto! – som ett litet julkort.Bättre defination på julen kan man knappast få.Julefrid, barn och gran med röda kulor. Superhärligt att titta in hos dig som vanligt.Du förgyller vardagen!Ha en fin dag//Pernilla

Gilla

Jag undra just vart du tagit vägen:)verkligen fint foto, du är så duktig på att fota. Ja här är det Disneygran, rött och mååånga tomtar som gäller för att få julstämning. önskar att jag också kunde förnya mig ibland. Men övriga familjen vill ha det som det alltid har varit, klart att dom får vad de önskar, man får vara glad så länge det finns ett intresse:)God Jul på dig Helena/ Åse

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: