Julfeeling

.
.

Japp, nu äntligen!
Julstämningen börjar infinna sig!
Två små granriskransar band jag igår kväll. Upphängda i röda sidenband får de pryda vitrinskåpet i mitt ”ekiga” kök. Ni som följer bloggen vet att jag inte är det minsta förtjust i ekinredningen i köket (som det tyvärr inte går att göra något åt), men med de små kransarna på plats blev det ganska fint i köket ändå! En röd rosett på en silverkula slängde jag på och vips börjar det kännas som jul i vårt hus!
Om jag hinner innan det blir mörkt, blir det en till sväng ut i skogen idag, för att införskaffa en liten rar gran (jag vet, det är kriminellt, men jag är annars så otroligt laglydig…) som jag har en liten plan för!
Ha en toppenfredag alla!
Psst, vill bara passa på att flagga lite för välgörenhetstävlingen som pågår här på bloggen. Flera deltagare har anslutit efter hand, och det känns otroligt roligt!
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Ta en gran det tillhör julen;)Tack för tippset med kottarna jag har exakt den ljuslyktan fast större och det ser så tomt ut när det inte är något där i. Föresten undrar hur det ser ut om man slänger ner skum tomtar? ja jag ska prova. Ha en bra helg kram Sussi.

Gilla

Mysigt och stämningsfullt!Ditt ekiga kök tror jag är en vinnare i längden. Allt måste inte vara vitt, ek ger lite värme i hemmet och med ditt sinne för inredning och att pyssla blir det bara toppen! Kram och ha en fin fredagskväll!(Mer trä i inredningen är ju en av trenderna 2011…om det nu är viktigt med trender!)

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: