Lite pixs från tvhörnan

.
.

3:e advent 2010
Halloj alla goa bloggisar!
Hoppas att ni haft en fin helg. Här har det spelats kval till Ungdoms SM i handboll, ridits ponny och ätits riktigt smarrig lördagmiddag, om man skall sammanfatta helgen lite kort.

Har sett så många fina fönsterarrangemang, med juliga blommor och annat pynt, i bloggar den sista tiden så jag tänkte att jag skall väl inte vara sämre jag! Ja, nu blev det ju inte så mycket kvar till slut, eftersom jag plockade bort det ena efter det andra, innan jag tyckte att det blev skapligt… 
Vit hund och svart soffa är en kombo som jag INTE skulle rekomendera min värsta fiende! Urk, vad drygt det är med dessa vita små hundhår som lyckas fästa precis överallt i vårt hem! I morse fick jag nog, stängde in vovven i ett rum och slet fram dammsugaren i vredesmod. En timma senare fanns inte ett enda hundhår i den svarta soffan och hundförbud i den samma är infört! Skönt! Får se hur länge soffan håller sig svart och fin…
Jag har sagt det förr och säger det igen, tänk så lätt man blir hemmablind, och tänk så lätt man ser vad som fattas eller är fel på bild! Här är det ju uppenbart att jag måste sy gardiner!!! Vita 1700-tals gardiner som i köket skall det bli, bara jag får tid så…
Tack för att Ni tog er tid!

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: