It makes me happy!

.
.

Holla!
Hur har ni det denna gnistrande och kalla decemberfredag, 2 veckor innan jul?
Själv sitter jag uppe alldeles solokvist, sötaste lilla Sessan sover sedan länge och min älskade M kojade tidigt han med. Tror att han drabbats av den bacillusk som däckat Sessan den senaste veckan…
Håller tummarna att det är en lightvariant, för ni vet hur otroligt sjuka våra män blir när de blir liggandes!
Måste bara berätta vad jag gjort den senaste timman. SKYPAT! Hi, hi, heeelt otroligt, if you ask me! Ok, jag kanske är den sista på jorden som inte hade gjort det tidigare men, OMG, vilken grej! Min väninna i Colorado har nu guidat mig runt i hela hennes hus, samt visat omgivningar och diverse husdjur, om inte in real live så i alla fall i direktsändning!
När jag reste runt i Asien och Australien för 20 år sedan (jag var 19 år), kändes det verkligen som att vi var ”at the end of the world”. Sverige, mamsen och papsen var bara så otroligt långt borta. Vi ringde hem var annan söndag, från knastriga telefonkiosker med lååång fördröjning!
Snacka om att världen krympt sedan dess!
Well, well, det var det!
For runt som en galning på dagen idag för att fotografera lite.
Tänkte det var bäst att passa på medan det var ljust för en gångs skull. Bilderna blev sådär, kan jag väl säga. Svår med solen som sken in genom fönstrena och skapade skuggor och tokljusa fält.
Några blev ok!
Jag är en sådan som verkligen uppskattar vissa saker i mitt hem. En del saker blir jag glad bara av att titta på! Skålen, lampskärmen, tofsen (längst ned till höger), ekollonvasen som bara skymtar bakom doftljuset är sådana saker!
Jag har visat dem tidigare, I know…
Men som jag sa, jag blir glad av dem så jag ville dela med mig!
Kramar från mig!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Jag har också skypat för första gången i mitt liv idag! 🙂 Och maken och dottern somnade kl. 20 så jag har också varit solo hela kvällen. Vilka tvillingar vi är så här en fredag i december 2010. ;)Trevlig helg!

Gilla

Hejsan! Vilka otroligt vackra "is" bilder.. och att få upplevt det helt otroligt vackert om man älskar vintern, vilket jag gör :O) Din blogg är väldigt fin med alla dina fina bilder.. och det är klart gillar man något hos någon annan så "copar" man… det är väl därför man bloggar för att insperera andra. Jag kikar in igen :O) kram Arja

Gilla

Hej – jag har också nyss börjat skajpa, nu när min goa 19-åring bor i Minnesota. Sannerligen egendomligt att se henne sitta där i webbkameran med en handduk på huvudet och ätandes marabou-choklad (från Ikea). Precis som hemma, fast ändå så långt bort! Kram Milla

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: