Vinn en kudde och bidrag till en god sak

.
.

Kära vänner,
så här i juletider, när vi ofta värnar extra om våra nära och kära, kanske vi även skänker en slant till utsatta barn eller andra som lever ett liv i misär. Förra året vid den här tiden på året skaffade vi oss ett fadderbarn genom Barnfonden.
För några veckor sedan dök det upp en liten folder från Barnfonden i brevlådan. Det var en Gåvokatalog, där man enkelt kan ”köpa” olika ”paket” till barn i nöd. Där finns något för alla plånböcker. Allt från ett fruktträd i Kambodja för 50 kronor till näringstillskott åt barn i Indien för 200 kronor eller vattenfilter till en familj i Sri Lanka för 650 kronor.
Jag har köpt kycklingar i Brasilien och näringstillskott till barn i Indien, och så tänkte jag att fler kanske vill göra det samma!
För att delta i utlottningen av en kudde sydd i Estrid Ericsons elefanttyg från Svenskt Tenn, på både fram och baksidan, gör du så här:
1. Gå in HÄR på Barnfondens hemsida och köp någon av deras
 gåvor till barn i nöd.

2. Lämna sedan en kommentar i kommentarsfältet till detta inlägg.
Du behöver INTE berätta VAD du köpt, bara ATT du gjort det. Du behöver heller INTE uppge VEM du är, om du inte vill, du kan vara helt anonym och bara uppge ett smeknamn el dyl.
Om du HAR en blogg och vill fördubbla dina chanser att vinna kudden, kan du kopiera bilden och lägga den i sidospalten på din blogg, länka sedan till detta inlägg!
Du som INTE har en blogg kan skriva om denna utlottning, samt lägga ut adressen till detta inlägg, på din Facebooksida, och på så sätt fördubbla dina chanser.
Vinnaren redovisas kvällen dagen före julaftonen!

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

En familj på Sri Lanka får sig ett vattenfilter utav mig i julklapp. Detta blir julklappen till mig själv också på sätt och vis! Jag gjorde samma sak förra året. En bra sak!Jag länkar till din blogg från min.Trevlig sådan förresten, det är första gången jag är här, men absolut inte den sista!Varma häslningar från Norrtälje!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: