Like this

.
.

Sen liten hälsning från mig!
Ikväll känns det nästan som om jag har fyrkantiga tv-rutor till ögon. Surfat runt som en galning för att hitta inspiration till badrummet. Kan väl inte säga att jag hittat DET badrummet ännu i alla fall…
Vad man däremot hitta när man följer den ena länken efter den andra är allsköns inredningsinspiration! Man kan ju hålla på i evigheter och bara hitta mer och mer härliga bilder och idéer. Helt otroligt så mycket duktiga och kreativa människor det finns!
Här är några bilder som jag stöttepå i flera olika bloggar och som bara gick rakt in i hjärtat, ja, eller i inspirationsmappen i alla fall!

Bilder från Guts
Gillar bilderna jättemycket och bara känner att jag blir så sugen på lite ruffa detaljer. Har faktiskt hittat stora rostiga bokstäver på ett ställe, och funderat i typ 4 veckor på om jag skall köpa mig en eller inte. Kanske blir det fel hemma hos oss eller så är det just vad som behövs för att ”poppatill” det hela!
Alltså, ingen feber på Lillan imorgon = snabb sväng iväg med bilen
 för att inhandla en rostig bokstav!
Natti natti!

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Gillar oxå lite "ruffa" detaljer! Vi har ett rostigt stort E på väggen, då vårt efternamn börjar på e. Köksön som just nu är i wengeträ ska bytas ut till betong. Jag älskar bänkar i betong, men även andra inredningsdetaljer i detta material.Kram/GReta

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: