Jävla skit!!!

.
.

Man kan hålla sig för skratt…
.
dE
.Det blir bara värrre och värre, nu har de rivit upp hela taket i hallen OCH i badrummet här nere…
.

.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Inte kul, är ledig och städar hemma idag. Upptäckte en ganska stor fuktfläkt i soffan, tittade direkt upp i taket. Det fanns inga fläckar eller fukt så långt ögat kunde se. Kom sen på att jag tidigare hade vattnat blommorna…måste ha spillt…blev lite skraj där. Värre för dig, hoppas det löser sig.Kram Tina

Gilla

Åh NO! Inte kul alls! Hoppas det inte tar tid att åtgärda och att ni vet var det kommer ifrån! Kram MillaPS Tomten bor i Rovaniemi, jag har varit där och sett honom, men undrar om han inte har fler ställen att bo på. Eller också finns det fler tomtar?? DS

Gilla

Men ååååååå så surt!!!!Beklagar verkligen "skiten" mon ami (Hoppas för guds skull att det i alla fall inte är "det" som läcker utan "tillvattnet" Jobbargubben ser nämligen ut att inte riktigt gilla läget direkt:S)När blir det middag btw???:)KRAAAAMP

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: