Måste passa mig…

.
.

Liten sen hälsning från mig!
Var på väg att ägna dagen åt att måla det lilla bordet i hallen svart, när jag hittade den här bilden i mitt ”arkiv”!
Ja, ha, tänker ni då, det där är ju ingen hall!!? Nej men det är färgerna jag menar, ljusa fina lite pastelliga färger. Måste passa mig så att mitt hem inte får för mycket svarta inslag, det blir lite för hårt, eller hur jag skall säga. Jag måste dämpa det lite och fortsätta lite med de färger som jag har på övervåningen. Där är det vilsamt med en dämpad vit, grå, brun, rosa, lila färgskala!
 Håller nog lite mer i längden för min del!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Bra beslut! Håller med om att svart som kontrastfärg blir lite väl hårt mot en övrigt ljus inredning. Hellre grå/bruna toner för att bryta av, det blir mjukare men ändå fina kontraster.

Gilla

Det tycker jag låter som att det passar bra hos dig! att måla vägg o bord svart kändes inte riktigt Helena, utan som ett infall av trend snarare än vad som passar just Dig!Fortsätt med din fina stil som är Du!Kram,Malin

Gilla

Vilken tur att du inte målade om till svart, mycket roligare att inte se ut som alla andra som är stöpta i samma svart och vita form. Detta passar ditt hem bättre tycker även jag.kram Malin

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: