Nytt ”at home” från Day Home!

.
.

Godkväll!

Har ni handlat på Campadre? För er som inte känner till sighten kan jag berätta att det är en webbutik som säljer typ utgående modeller till ett lågt pris, som en outlet på nätet. Det är alltid fina märken och de startar nya kampanjer (märken) nästan varje dag som sedan ligger ute några dagar. Är man snabb kan man verkligen fynda! Jag har handlat både Odd Molly, Day Home och smink från YSL till rena vrakpriserna där.
De har ofta ganska lång leveranstid, men det blir ju desto roligare när en månad gått och man glömt bort sin beställning som då plötsligt dyker upp på posten! Just det hände mig idag!

En ljusstake och en kudde från Day Home hade jag beställt för lääänge sedan och faktiskt glömt bort. Så damp det ned ett meddelande i mobilen att jag hade ett paket att hämta! Just, ja, grejerna från Day!!
Det var verkligen en överraskning, för jag kom varken ihåg hur ljusstaken såg ut, eller vilken av de olika kuddarna de hade att välja på, som jag beställt!
Jättefina saker var det och jag är så nöjd!
Faktiskt så nöjd att jag bara måste hitta en till likadan kudde!
Så har du en att sälja eller vet om det går att få tag på en sådan någonstans
bara måste du kontakta mig!
Vi kanske kan göra ett byte?
Du får en helt nysydd ”elefatkudde” av mig i utbyte!
Lämna en kommentar, eller kontakta mig på
helena_kohl@hotmail.com
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: