Den är jag i alla fall ensam om!

.
.

Hallojsan!
Lika lite som jag är ensam om stilen i förra inlägget, lika mycket är jag säker på att jag är den enda som har en vit porslinsgudinna, köpt för 10 kronor på Myrorna och märkt under med ”Rhodos Sep-84”, på vardagsrumsbordet just nu!
Ha en helt looovely fredag mina vänner!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Just det tänket ska man ha tycker jag när man inreder sitt hem .Plocka fram minnen , det som är du , det som gäller nu i en salig blandning så får man SITT hem!!.Och det som gäller nu vet vi alla är snart lika hopplöst ute om några år och kan sen bli riktigt retro igen.Carina i ÄLvsjö

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: