En liten kik på vår hall kanske?

.
.

God morgon!
Tittar bara in en snabbis nu på morgonen för att ge er en flukt av hur en vinkel av vår hall ser ut just nu! Jag stressar inte utan fixar lite då och då. Dessutom är jag inte lika stilsäker som många andra, så jag provar mig fram, ibland tar det ett tag innan jag kommer på hur det skall vara. Just nu lutar det åt fårskinn, betong, svarta  och gråa detaljer, olivträd och blank metall. Originellt va?!
Måste jag var heeelt ensam om 🙂
Kram på Er!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

11 kommentarer

Haha! Ja, håller på lite med hallen hemma (eller ska göra) och nog lutar det åt fårskinn och plåt! Mycket originellt, känner mig inte heller ensam om det. Inredning börjar bli lika med mode nästan. Man ska ha "rätt" grejer och är så lättpåverkad. Fast jag tycker ju trenden är snygg! =)Kram/Greta

Gilla

Ja, det måste vara något helt nytt…;) men jag skulle faktiskt oxå kunna tänka mig något liknande…Tycker att det ser fint ut hos dig och jag väntar med spänning på slutresultatet.Kram J

Gilla

Hej Helena. Spelar ingen roll hur många andra som har en viss stil – det är vad man själv trivs med som är viktigt. Hallen ser jättefin ut – precis som allt annat du visat från ditt hem. Ha en fortsatt bra dag. Kram//Marika//

Gilla

Hej, Det ser fint ut men pricken över i:et hade varit helt målad trapp 🙂 Men jag lever också med en som ofta säger nej till mina förslag så jag vet det inte alltid är så lätt. Kom bara ihåg att, att INTE förändra är även det ett ställningstagande, så mannen "vinner" oftare än vad han tror. Ville även bara tipsa om att man borde kunna klicka på din header/logga och då komma till startsidan.

Gilla

Älskar din humor och ironi!!Medger att man själv ibland halkar ner i samma inrednings fåra som många andra men så länge men kan skämta om det ganska kul och befriande.Belinda Olsson skrev en klockren krönika i senaste Family Living om detta ämne.Kör på du bara jag kommer fortsätta att titta in med nöje!Carina B

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: