Såhär blev hallen

.
.
God förmiddag!
Tänkte bara att jag skulle visa några bilder från vår nymålde hall och trapp. Nu skall det, tillsammans med det lilla kapprummet, inredas med lite små pinaler men jag tar en sak i taget och känner mig för hur det skall vara! En stor spegel skall inhandlas och hängas ovan betongbänken, det har vi bestämt, men sedan då?
Ja, vi får väl se!
Oj, oj, nu måste jag ta tag i dagen, time flies när man hamnar framför datorn!

Ha en riktig toppendag alla fina, och se skönheten i det lilla!

.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

HALLOJ!Jag tror på en spegel som finns på Nordic, svart med en maffig ram runt.Just nu finns den på fyndavd, såg den igår när jag var där.Ett litet tips bara..A från V.ås

Gilla

Hej!Det blev jättefint. Jag har också planer på att göra om hallen. Har du byggt in trappan nu samtidigt som ni målade? Jag funderar på att bygga in trappen och unrar om du är nöjd med dem du anlitade och var du fick tag i dem?:-)

Gilla

Härligt fint, visst är det härligt den där (korta) tiden då det är så nyfräscht, innan man hunnit bli van liksom… Tycker det blev fint med ektrappen, kontrast. Vit trapp kräver sitt underhåll om man säger så, och blir rätt så halkig vilket kanske är lite risky för små barnfötter.Kram Milla

Gilla

Jag själv skulle måla klinkerserna svart och vita. El byta dom till Marockanskt kakel (men det kostar ju lite mer) Och ytterdörren skulle målas Grå, Röd el Svart! 😉 Skulle även måla trappen grå och i mitten svart (så det ser ut som en svart matta) och även handräcket svart el grått. Och en stor Silverfärgad spegel, alternativt en som man spraymålar själv.. ;)mvh Saga

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: