Nu ”märker” jag också

.
.
God kväll
Nästan varje bloggare med självaktning märker sina bilder har jag noterat den sista tiden, antingen med namnet på bloggen eller namnet på den som står bakom kameran. Helst skall man ha något fancy typsnitt som ingen annan har, något som gör bloggaren unik. Jag vill inte vara sämre så klick, klick, nu har jag också mitt namn på bilderna! En vänlig person sa till mig för länge sedan att jag skulle göra det, men jag hade ingen aning om hur man gjorde då!
 Bättre sent än aldrig!

I morgon skulle jag jobba var det tänkt, men no, no, ändrade planer. Lillan klarade barnbacilluskerna på dagis i två veckor innan hon blev sjuk…
Lillsnorpan är sååå förkyld, snoret rinner och hon kraxar som en liten kråka. Det blir första gången i mitt liv som jag ”VABAR”. Lustigt, men oj vad vuxen jag känner mig plötsligt (jag är snart 40 hi, hi). I hela mitt yrkesverksamma liv har alla andra runt omkring mig, just ”vabat” och jag har känt mig som en tonåring som aldrig varit ens i närheten!
See ya!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Vackra bilder du bjuder på idag!Jag har ingen vattenstämpel på mina bilder men det kanske skulle vara en idé att skaffa det. Måste kanske ta ock fixa nått sånt…Ha en riktigt fin kväll.Kram Maria

Gilla

Hej Helena!Vad kul att du tittade in hos mig så jag hittade till dig:)Trevlig och fin blogg!! Jag har inte någon webbutik ännu. Planerna finns men har inte kommit dit ännu:) Jag skickar dock mycket redan nu. I stort sett allt jag visar på bloggen kan man beställa det är bara att höra av dig om du är intresserad av något.Ha en fin kväll/Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: