Favorit i repris

.
.

Hej alla otroligt rara bloggläsare!

Jag har fått så många fina kommentarer och mail de senaste dagarna att jag är helt överväldigad. Känner mig så glad idag, och självförtroendet har fått sig en kick i rätt riktning! Tusen tack och kramar till er alla! Förresten vill jag passa på att tacka alla som läser min blogg, oavsett om ni kommenterar eller inte, det är ju faktiskt ett otroligt privilegium att få nå ut till så många läsare varje dag!
Bloggen har som ni märkt ändrat karaktär en smula, det känns jättebra och den känns verkligen min nu! Helt ärligt kan jag nog säga att jag tidigare tänkte mer på vad som skulle kunna intressera er läsare och mindre på vad som speglade mig. Nu är det ”vice versa” och döm om min förvåning när nästan (bara nästan) alla läsare fortfarande hänger kvar!
Det är verkligen urkul!  
Erik Textorius
Jag blev så full i skratt när jag nyss råkade på bilden ovan. Det ser nämligen ut som om någon fotat mig just nu! Här ligger jag nämligen i sängen med lappen i knät och bloggar. Vad är anledningen till det då? Jo det skall jag berätta:
Larmeländet
Vi har en målare här som skall måla hallen, trappen (väggarna) och gäststugan, och vad har han lyckats med idag då? Jo, han har gjort något med vårt larm, så det står och piper heeela tiden och det finns ingen elektriker som kan komma hit förrän i morgon!!! Smaka på den ni!
Här har man varit på mysig Stockholmstur med lilla mamsen idag, och kommer hem sådär lagom trött och så står det jäkla larmet och piper så man kan få migrän för mindre!
Nöden har ingen lag så jag har nu spikat fast två dunkuddar över dosan, stängt in mig i sovrummet och satt på radion lite lågt. Nu slipper jag höra eländet i alla fall. I natt får det bli öronproppar och Lillan i vår säng mellan mamma och pappa!
Lite inredning igen
Visst var det lite länge sedan jag visade några inredningsreportage? Dax för det ikväll, och vad passar bättre då, än ett av mina favvohem i nya bilder med ny styling av Lotta Agaton,  som jag är lite svag för, och nya foton av Pia Uhlin!
See you soon!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Härliga bilder! Och såklart ska du skriva och visa det DU vill i din blogg…viktigt tycker jag och jag tror det märks när man gör det och det kommer från ♥!=)Kram i larmet;)Adela

Gilla

Vill skriva och berätta att jag i dag fick "elefantkudden" på posten. Den är sååå snygg och välgjord. Den förgyller verkligen soffan. Tack snälla du!!Catrin

Gilla

Din blogg är toppen ! Forsätt med din "Nya" stil ! I like it ! :)Och hemmet är bara så fint, skulle kunna flytta in rakt av !Kram Kicki i Åre

Gilla

Jag tittar ju såklart in varje dag men är jättedålig på att kommentera. Tycker du har en jättemysig blogg med en härlig blandning av inredning och lite privatliv. Tänkte säga också att jag är så nöjd med gardinerna du sydde, har fått mycket positiva kommentarer om dom :o)Kram Tina

Gilla

Är också en trogen läsare om än dålig på att kommentera. Det är just blandningen som är så härlig. Gillar alla fina kort och tänkte på dig och alla andra som är så duktiga med kameran när jag stod i köket och såg den underara rosa himlen, jag grabbade faktiskt kamran och tog några kort:)

Gilla

Åh, det är så snyggt det hemmet. Har sett det i flera sammanhang och man kan inte få noog! Visst är det väl det som pryder ELLE Interiörs omslag denna månad?

Gilla

Klart jag fortsätter läsa vännen.Bloggen är din och du skriver om vad du vill i den.åhhhh det där med larmet låter inte kul. Hoppas ni har fått bukt på det nu.Kram och ha en fin fredagLina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: