Lite till…

.
.

Lillans rum

Det blir nog aldrig riktigt klart, jag vill bara fortsätta och fortsätta med fixandet…

 
Tack för att ni besöker mig!
See you!

.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hi hi jamen så är det ju, flyttar man och fixar på ett ställe brukar det liksom ha någon slags domino effekt, man kan bara köra på vidare och vidare tar aldrig slut:) förhoppningsvis har man roligt undertiden:)kram på dig!!

Gilla

Det är såååå kul med flickrum tycker jag. Lampan i fönstret hade min lilla oxå..tills den ramlat ned så många ggr att varje kant böjt sig, synd, för den är verkligen söt!Ser fram emot fler pic´s.Gillar din blogg!!!! (hitta hit via HouseOfPhilia, min bloggfavorit, o du kommer hack i häl!)KRAMAnna

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: