Kvällens danska lya

.
.

God kväll

Min söta bloggande kompis ”Philia” brukar visa danska hem, det har smittat av sig och nu är jag också mycket förtjust i dem, och visar dem titt som tätt. Dock tar jag ut svängarna lite mer än vad hon brukar göra, för jag är väldigt svag för lite färgklickar här och där!
This I like!
Bolig Magasinet
Natti natti!
.
.
.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Älskar bild nr 2, riktigt nice. Leandervaggan är så fin och perfekt när bebisarna är riktigt små, kompisarna hängde den i en krok i takrosetten över sängen och så kunde de putta på med ena foten så bebben vaggades skönt.Kram Catta

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: