Svensk hälsning plus dansk våning

.
.

Hej
Ville bara önska Er en riktigt skön fredagkväll!
Boligmagasinet
Danskt som vanligt!
🙂
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

jag faller som en fura…underbara bilder.och vilken fiiin kjol från Branting (ja skålen med ;).har provat en del tunikor från höstkollektionen och de är så fina. men jag vet inte när jag ska ha dem…så fin du är!kram från mig.

Gilla

Kul att få inreda ett "tjejrum" ,*drömmer* jag har bara killar och det är inte riktigt samma sak 🙂 Hoppas ni får en härlig helg ! Gillar din fina blogg !Kul att ni ska bygga i Lofsdalen, har varit där många gånger, både sommar och vinter och det är en jättefin liten by.Kram Kicki i Åre

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: