Ny styling och ”Shit, vilket hus!”

.
.

Ny styling i fönstret vid TV-soffan i vardagsrummet! Den nya pläden är ett riktigt fynd från IKEA, jag köpte två och de är jättefina!
Väninnans nya hus
Japp, som jag skrev igår har jag inte mycket till tålamod med att vänta på saker. Har jag bestämmt mig för att göra något så vill jag göra det pronto! Sagt och gjort, Lillan och jag drog idag iväg till IKEA i Barkaby för att köpa en säng till henne (slut här där vi bor)!
Eftersom jag ändå var i Sthlm passade jag på att besöka en kompis som precis höll på att flytta in i sitt nya hus, och jäklar vilket fint hus!!!
Jag hade bara mobilkameran med mig så kvalitén på bilderna är så där, men kolla här!

Den entrén går inte av för hackor! Massvis med meter i takhöjd och så mycket ljus!

Stort allrum, gigantiskt bad och 3 stora sovrum på övervåningen i denna 211 kvm stora villa!

Bara ääääälskar pardörrar och skulle kunna sälja tjänster för ett skiffergolv i hallen… 🙂
(Psst. Ni 60 och 70-talister som spenderat stora delar av er ungdom på Cafe Blanch, hade känt igen er i trappan, den kändes lika lång och stor som den som finns där och leder ned till garderoben!)

Köket var magnifikt med en enorm köksö (den ser liten ut på bilden)! Den tjocka granitskivan, i ett stycke, var hur stor som helst!

 

Stor matplats med utrymme för minst ett fotbollslag!
Just nu var huset i det närmaste omöblerat, men my Goood vad skulle man inte kunna göra i det huset med god smak och lite pengar på fickan…
Lycka till med ert fantastiska hus vännen, hoppas vi ses snart igen!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Okey darling, din uppgift i hela den här grejen blir att uppdatera oss med bilder vartefter drömhuset möbleras!! ;)Helt fantastiskt snyggt!!! Och vilken underbar stenmur man ser ute i trädgården!Är ditt uppdrag uppfattat??Stor kram o ser fram emot att få se din sötnos "nya" rum! Helénps.blev jättesnyggt i fönstret hos er!!!!!

Gilla

Åh milda makter vilket rymd! Ibland får man en obehaglig känsla av att själv bo i en ihopknycklad skolåda :=) vore underbart att se mer…. lycka till med möblerandet! Kram Milla

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: