Några pics till natten

.
.

Plågad

Dagen började för min del med migrän i den högre skolan… Världens bästa mamma och pappa (mormor och morfar) kom som räddande änglar och såg till att Lillan fick en toppendag vid stranden medan jag, den plågade mamman, fick ta hand om mig själv. Efter ett antal besvärliga timmar fick jag prova Zomig Nasal och på bara några minuter släppte plågan och jag sov underbart skönt några timmar! Måste bunkra den medicinen nu. Vilken befrielse att det finns något som funkar, äntligen!!!

Slutet gott…

De stora flickorna (Lillans systrar) kom till oss idag efter att ha semestrat med sin mamma första delen av sommarlovet (gissa om en liten dam blev glad), älsklingen börjar sin semester på alvar idag och vi har alla ätit en god middag tillsammans ikväll. Dagen som började så eländigt har slutat toppenbra och nu väntar min sköna säng.

Vill bara visa några bilder från en söt liten kollonistuga i Danmark innan jag hoppar i bingen!

Stuart McIntyre

Sov sött!

 ,

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hej vännen.Vad skönt att du har hittat ngt som fungerar mot migränen.Alltid skönt när dagar som startar dåligt får avslutas bättre.Mmm låter skönt att börja sem nu. Jag börjar snart att jobba igen tyvärr.Ha nu en fin lördag och ta hand om dig och de dina.Kram Lina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: