Designers Guild och sysugen!

Godmorgon!
I morse ringde ”farbrorn” som lagat min symaskin! Den är klar, och han sa till mig att den skall jag vara rädd om, sådan kvalitet har inte tillverkats de senaste 40 åren! Den är i princip outslitlig! Jag ärvde den efter min mormor och den är från 1961 sa ”farbrorn!
Nu blev jag så sugen på att sy lite igen, och sökte inspiration hos Designers Guild som har fantastiska tyger!
Härliga romantiska miljöer!
Stilrent och sååå snyggt!
Om man bodde i ett hus med 4 meter i takhöjd så hade jag kunnat tänka mig tapeter med stora mönster!
tjusigt!
Svalt i vacker färgskala!
Nu har jag fått drömma lite på morgonkulan, nu är det dags att ta tag i dagen!
Öppna förskolan väntar!
Tjingeling!

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Vilken härlig inspiration! Vad skoj att kunna sy, själv är jag usel på det och har tur som har en mor som kan, men jag är allt lite avis på den förmågan;-)Kram Sofia

Gilla

Hej, tack för dina varma kommentarer om mitt arbete, det värmer mig mycket. Ja, jag och min syrra designar och tillverkar unika och handgjorda sjalar, smycken och tunikor. Jag tar emot beställningar efter kundens önskemål om färg, stil.. Välkommen tillbaka. Vad skönt att din symaskin fungerar nu. Ha en underbar dag.

Gilla

Oooo ja…jeg kan være med å skrive opp at ting tar lenger tid enn det man tror! Jeg har en mann som er perfeksjonist, og som vil gjøre alt på huset selv. Dårlig kombinasjon! Da tar det tid, og selv om det blir helt perfekt når det blir ferdig..så har ikke jeg alltid tålmodigheten desverre;)Designers Guild ja..myyye fint:) Skjønner godt at du får inspirasjon derfra! Ha en god dag:)Klem fra Line

Gilla

Sofia: Det är kul att sy och det blir ännu roligare nu när symaskinen är på topp! Designers Guild har härliga inspirationsbilder!Ausra: Helt fantastiska kreationer! Skall kolla in din sida lite mer noggrant ikväll!Mia: Japp, nu är jag igång igen!Line: Min man gör INGET själv… :-)Kram till er!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: