Friluftsmuseum idag!

.
.
Idag har vi varit på utflykt tillsammans med en väninna och hennes tvillingpojkar som är jämngamla med Lillan! Friluftsmuseumet vi var på har en massa olika djur och gamla byggnader. Det är lite tidigt på säsongen men på sommaren finns där även små hantverksbutiker! Mycket trevligt utflyktsmål!

Vi har haft en jättemysig dag, och Lillan var sååå förtjust i alla djuren!

Lillan var intresserad av djuren och tvillingarna var intresserade av Lillan!

Nu är det snart kväll och jag hoppas kunna se filmen som jag hade tänkt se förra veckan, men ännu inte hunnit med!
Ha en skön kväll!

Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

HejsanFick en hint om att du kanske skulle ringa idag…men icke..hela dagen med massor av svåra beslut…utan din röst…svårt..Hoppas du har det bra, vi saknar dig uppe på op.Kram på dig.."PL"

Gilla

Så moro å besøke dyr:) og så søt din lille Lillan er ;)Ikke rart guttene tittet bare på henne..en riktig frøken der hun står og titter på dyra.Så gøy med huset deres som skal bygges! Kjempefine gulv du har valgt deg ut. Det blir nok stilig.Ha en fin kveld,Klem, Line

Gilla

PL: Ringer imorgon, lovar! Jag är ju så bussy you know!Line: Tack för dina gulliga ord! Husbygget blir spännande, men allt tar mycket längre tid än vad man ror från början…Kram kram!

Gilla

Vad mysigt att vara på utflykt med de små! Tror bestämt att det är på Vallby ni beskådar djuren. Har varit där några gånger med våra små tvillingbarnbarn. Ett mycket uppskattat äventyr.Ha det så gott!Märta

Gilla

tuuuusen tack… 🙂 jag tyckte det var synd att ha porslinet bakom stängda dörrar. vilken mysig dag ni hade igår.själv fick jag migrän hos frissan och fick gå hem å lägga mig…men idag är det bättre!ha en fin dag.kram!!

Gilla

Ausra: Tack! Dina sjalar är helt magiska!Märta: Stämmer! Perfekt för små barn!Helt Enkelt: Åååå stackare, migrän hos frissan!!! Ingen bra kombo…Skönt att du mår bättre!Tack för att ni tittar in hos mig och lämnar söta kommentarer!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: