Fantastisk villa!

.

.
Godmorgon!
.
Denna grå och regniga morgon bjuder jag på bilder från ett helt fantastiskt hus som ligger på Frösön i Jämtland! Det är ett sådant hus som får mitt hjärta att slå lite snabbare, just love it!
.
Bilderna hittade jag hos Hemlängtan Interiör & Design, som deltar i min tävling!
.
..
.
Tänk er ett gardenparty här till sommaren!.
.
..
.
Bilden får tala för sig själv!
.
..
.
Så fräckt med spisen som är vänd mot sällskapsdelen!
.
..
.
Jodå, jag skulle nog kunna tänka mig att softa i det badkaret!
.
..
.
Makalöst snygg trapp, kanske den snyggaste jag sett!
.
..
.
Japp, jag har bestämt mig, jag kan flytta in vilken dag som helst när ni tänker flytta! Just let me know!
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Det är ett helt fantastiskt hus och det är ju inte för inte som det blev korat till Sveriges vackraste villa 2009! På arkitektens hemsida (www.ross.se) finns en liten filmsnutt där man får se lite mer av huset.Kram Linda

Gilla

Lene: Ellerhur! Så jäkla snyggt!Lina: Självklart! Coctailparty kanske?Sofia: Verkligen!Marie: Passar på att tacka för att jag fick "låna" ditt inlägg! Linda: Måste kolla den filmnutten! Tack för tipset!Tack för att ni tittat in hos mig!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: