Inte alltid som man tänkt sig…..

.
.

Hallå i stugorna!

.
Efter en intensiv dag med barn och busväder (lilla tjejen älskar att vara ute, oavsett väder), hade jag sett fram mot en kväll med vuxentid alldeles för mig själv! Eftersom min egen snygging var borta ikväll, tänkte jag kura framför TV:n och spana in den här hunken!
.
.
.
.

Hade laddat med den här filmen och lite godis!

.
..
.
Nu blir det ju inte alltid som man tänkt sig när man har en tvååring in the house! Sötnosen som ALLTID brukar somna vid sju, bestämde sig plötsligt för att vi skulle leka en massa obegripliga lekar och att sova var alls inte aktuellt!
.
..
.
Så blev det med den softarkvällen framför TV:n… Klockan var nästan halv tio innan den lilla godingen kom till ro, då kändes det för sent att börja kolla på film, och min egen hunk hade faktiskt kommit hem! Kanske blir tillfälle till att se filmen i helgen!
.
..
.
Psst, till alla mina ”gamla och nya” bloggisar! Komihåg att jag alltid ger feedback på alla kommentarer! Så glöm inte att kika in igen om du lämnat en kommentar! Tvåvägskommunikation är så mycket roligare än envägsdito!
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Jag fick den filmen med Femina men har inte sett den ännu.Just ser jag på Gordon Ramsay. Tycker han skriker lite väl mycket. Men det är så skönt när han rensar upp och hjälper restauranger på rätt spår igen men fräsch mat.LiseLotte

Gilla

ha ha ha…det där känner jag igen. Precis när man har planerat värsta mysmiddagen ska barnen naturligtvis vara uppe till 22… Slutar alltid med att vi sitter sura och morrar över sås som skurit sig och en torr köttbit… så nu har vi slutat vänta tills barnen sover och äter med kaoset omkring. Filmer brukar vi hyra minst en vecka och se i omgångar. TV kollar vi inte så mycket på med det vi ser spelar vi in på boxen och kollar när det passar. Visst är det underbart med barn (-;Kram

Gilla

LiseLotte:Aldrig sett det programmet! Ser fram mot filmen i helgen!Camilla: Nej det blir det erkligen inte: Persbrandt får vänta…Caroline: Visst är de underbara!DrMolly: Det är kanske et som är tjusningen med barn! Varje dag är ett äventyr som man aldrig vet hur det slutar!Kram till Er!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: