Betongljusstakar och första Pelargonen

.

.
De rosa kuddarna har åkt ut och början till min kommande samling från Svenskt Tenn har tagit plats i soffan i vardagsrummet på övervåningen!
.
Årets första Pelargon inhandlades idag, och den får stå i min favvogjutjärnsurna tillsammans med nya fina betongljusstakar från Butik Bazaar i Västerås!
.
..
.
Nytvättade kuddfodral tilltalar visst en viss fröken till höger i bild…
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Snyggt som alltid vännen.Måste bara säga att din fåtölj är huuuur snygg som helst.Härligt med pelargoner, här har det varit riktigt aprilväder idag. Snö , regn om vartannat.Ha en fin fin kväll.Kram Lina

Gilla

übersnyggt 🙂 Åh vill också åka till Bazaar, men lite långt kanske för en butik:)Du syr du gardiner på beställning med andra tyger än det vita fast i samma modell, du som är en fena på att sy?:)Kram på dig, M!

Gilla

Lina: Tack! Samma väder här, himla skrutt!Bella: Det måste du absolut! Mycket fina saker och kläder till jättebra priser! Japp, sytt samtliga kuddar!Mia: Lite långt kanske, synd för det är en finfin butik med mycket bra priser! Gardiner kan jag sy hur som helst, bara min symaskin blir hel… Den har kajkat ihop helt och skall repareras. Den är ju typ från 50 talet så den är förlåten! Hoppas den är fit for fight snart!Kram till er goa tjejer!

Gilla

Hej HelenaRiktigt fint med såväl ljusstakarna som blomman och kuddarna. Ser härligt fräscht ut – du har öga för det vackra. Ha det gott. Kram//Marika//

Gilla

Hej!Jag har en howardsoffa linne/beigeljus och har en Welsch springer spaniell som gärna ligger där och jag ser att du inte har en pläd under hunden blir inte din soffa smutsig nu när de är skitväder ute??Härlig blogg!!

Gilla

Marika: Tack för dina fina ord, de gör mig glad!LiseLotte: Ljusstakarna är jätte fina! Hoppas du hittar dem!Anonym: Lite längre till höger i soffan har hon sin filt, men den ville jag inte ha med på bild, så den var borttagen när jag fixade med kuddarna (hon var snabbt där). För övrigt är soffan faktiskt rätt smutsig… Det är lite av "hundsoffan" eftersom den går att tvätta (IKEA)! Hon får inte vara i de andra sofforna! Om jag hade en fin Howardsoffa skulle hon INTE få ligga i den! Kul att du gillar bloggen!Kram till er alla!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: